Bográcsozás, grillezés

Állandó probléma a hol grillezzünk? Hol tudnánk egy nagyszerű pörköltet főzni a szabadban vagy csak lazulni egyet és kikapcsolni?

Ezek már nem kérdések többé! Poolball Hungary! Bográcsozz, grillezz a város közepén, szinte a villamosmegállóban. Nagyszerű hely a Lurdy Ház mögött, így a közlekedéssel sem lesz gond a hazajutáskor.

Hihetetlenül hangzik? Pedig teljesen valós. Leszállsz a villamosról, bejössz a kapun és már kezdheted is a sütést, főzést. Észre sem veszed, hogy melletted egy hatsávos autóút van. A csendet csupán a sportolók hangja töri meg vagy a zene, amit hallgattok. Itt nyugodtan bömbölhet. Nem szól rád a házmester vagy a szomszéd.

Hogy teljes legyen a buli, Mi adjuk a bográcsot, grill tárcsát, nyársakat, de még a tűzifát is! Ezen felül van egy kisebb konyha sarok, ahol megtaláltok tálakat, tálcákat, késeket, fa-, illetve szedő kanalakat, vágódeszkát és némi fűszert is. Igény esetén biztosítunk üveg poharakat, porcelán tányérokat, de ezekben az esetekben minden alkalommal felszámolunk mosogatási költséget. Az elfogyasztani kívánt ételeken kívül tehát szinte semmit sem kell hoznod csak magadat és a barátaidat.

Mit kell tenned? Csupán annyit, hogy felveszed velünk a kapcsolatot, foglalsz egy időpontot és elmész bevásárolni az alapanyagokat. Ne feledd! Vigyél magaddal szövet táskát, hogy ne kelljen hatalmas műanyag kupacot elpakolni a főzés végén! Ne ijedj meg az időjárástól, hiszen nálunk a tűzrakó is és a terasz is teljesen fedett, enyhén téliesített, így még a hűvösebb időszakban is lehet sütögetni.