Leány/legénybúcsú

Hölgyeim, Uraim!

Az utolsó együtt töltött alkalom a barátokkal a házasság előtt, legyen tényleg emlékezetes! Ne azért, mert egy zsúfolt klubban összetaposták a lábamat, esetleg nyomultak ránk, nem tudtunk kikapcsolni vagy éppen azon a helyen az én bulim volt a nyolcadik. Felejtse el! Foglaljon nálunk és garantált az élmény.

A Poolball Hungary garancia a szórakozásra és a jókedvre. Felnagyított kocsmajátékaink hatalmas élményt nyújtanak mindenki számára. Több órára lefoglalják és senki más nincs Önökön kívül.

Ajánljuk Önöknek a bográcsozási, grillezési lehetőségünket, amennyiben viszont nem szeretnének főzőcskézni, úgy rendeljék meg korlátlan étel fogyasztási csomagunkat. Előre megbeszélt menü pontosan egyeztetve.

Ételeink mellé természetesen italokra is szükség lesz. Bármennyi és bármilyen ital behozható a helyszínre viszont, ha nem szeretne ezzel sem bajlódni, úgy levesszük a terhet a válláról. Korlátlan alkoholos és alkoholmentes csomagokat kínálunk Önöknek, előre egyeztetett áron a rendezvény teljes időtartamára. Az italok előre egyeztetésre kerülnek, így azt a aznap már nem tudjuk módosítani.

Egyeztessen előre időpontot, mert a hétvégék elég telítettek, így nem árt, ha már hónapokkal előre lefoglalja a megfelelő időpontot. Az étel és ital csomag bármikor módosítható a rendezvény előtt, kivétel a rendezvény napján.