Játékaink

Poolball vagy biliárdfoci: Egy nagyméretű biliárdasztalon speciális labdák vannak, melyeket lábbal juttatjuk be a zsákokba, lyukakba. A játék maga egy hibrid. A biliárd és a foci keveréke, mint azt a kifejezés is magában foglalja. A játék a biliárd alapszabályain alapul. Egyszerre játszhatja kettő vagy négy játékos. Ugyanazon szisztéma alapján lehet a közkedveltebb 8-as változat, ahol 7-7 darab színes labda, egy fekete és egy fehér labda van vagy lehet a 9-es változat, ahol 9 színes labda és egy fehér labda szerepel.

IMG_20171015_101411[1]

Élő csocsó (10 személyes): Egy felnagyított csocsó pályán nyolc vagy tíz játékos élőben játszik. A pályán belül rudak vannak, melyeket minden játékos megfog, így ő maga lesz a bábu. Egy csapatban egy kapus, két középpályás és két támadó szerepel egyszerre. A játék a csocsó szabályain alapul, tehát a fő szabály, hogy a csövet nem engedheti el a játékos. A játékot gólra játsszák, így az a csapat nyer, aki adott időn belül több gólt szerez vagy, ha adott számú gólra játsszák, akkor az nyer, aki hamarabb teljesíti az adott találat számot.

IMG_20171012_142024[1]

Élő csocsó (4 személyes): Egy felnagyított csocsó pályán nyolc játékos élőben játszik. A pályán belül rudak vannak, melyeket minden játékos megfog, így ő maga lesz a bábu. Egy csapatban egy kapus és egy támadó szerepel egyszerre. A játék a csocsó szabályain alapul, tehát a fő szabály, hogy a csövet nem engedheti el a játékos. A játékot gólra játsszák, így az a csapat nyer, aki adott időn belül több gólt szerez vagy, ha adott számú gólra játsszák, akkor az nyer, aki hamarabb teljesíti az adott találat számot.

Buborékfoci: A buborékfoci nem más, mint a világ legbiztonságosabb extrém sportja. Belül biztonsági övvel ellátott, hatalmas buborékokba bújva zajlik a buborékfoci-összecsapás két csapat között. A labda itt csak másodlagos szereppel bír, a központban az egymásnak csapódás és lökdösődés áll, természetesen mindvégig nevetés kíséretében.

Kis műfüves pálya (40 x 20 méteres): Kiváló helyszín kispályás bajnokságok, tollaslabda, lábtenisz, frizbi vagy bármilyen sport gyakorlására egy jó buli keretein belül, mi a legtöbbször buborékfocival játszunk a pályán.