Születésnap

A szülinapi buli legjobb helyszíne a Poolball Hungary!

Elmondjuk, hogy miért: mindazonáltal, hogy egyedi és különleges játékainkkal várjuk önöket, nem kell lemondania a szabadság érzéséről sem. Nincsenek korlátok, megkötések, csak játék és
szórakozás.

Szülinapi foglalásuk teljességét az adja, hogy abban a 4 órában csak Önök és a meghívottak vannak a Poolball Hungary területén, így nem kell másokhoz alkalmazkodni. Előtte hagyunk időt a díszítésekre és a buli után sem kell azonnal, sietősen távozni.

Előzetes egyeztetés alapján rendelkezésükre áll egy fedett tűzrakó hely, ahol bármilyen étel kényelmesen elkészíthető. Ehhez igény szerint biztosítunk bográcsokat, grilltárcsát, nyársakat. Természetesen a tűzifát sem kell hozniuk.

Fedett teraszunkon kényelmesen leülhetnek a játékok között pihenni, vagy beszélgetni. Az étkezésekhez is elengedhetetlenül szükségesek az asztalok és padok, de ezen felül még terítőket, poharakat is biztosítunk, amennyiben igény merül fel.

Ahhoz, hogy teljes legyen a buli rendelkezünk hordozható bluetooth hangfallal, ami működtethető telefonról, tabletről,  laptopról. Amennyiben szeretnék a főzéshez műanyag edényeket, tálcákat, késeket, vágódeszkát és még sok mindent, előzetes megbeszélés alapján biztosítunk.

Nincs más dolga, csak írni nekünk egy mail-t, egyeztetni munkatársainkkal, foglalni egy időpontot és szórakozni egy nagyot! Ne feledje! Nem kell a lakásából csatateret csinálnia, a gyerekek rohangálhatnak, játszhatnak büntetlenül, nincs frász, hogy eltörik valami és ami a legfontosabb, szinte a belvárosban vagyunk.  A szlogen: „Jobb, mint otthon!”