Rendezvények, csapatépítők

A Poolball Hungary területe kiválóan alkalmas céges rendezvények, csapatépítők helyszínéül. Egyedi játékaink mellett rendelkezésre állnak műfüves labdarúgó pályák, valamint bármilyen kiegészítő programot meg tudunk szervezni.

Rendezvénye sikeres lebonyolítása érdekében fel tudjuk ajánlani catering szolgáltatásunkat, melyben különböző ételek elkészítését, szervírozását vállaljuk. A tányérokon, evőeszközökön és a chafingeken kívül minden más eszközt a rendelkezésükre bocsájtunk, amennyiben Önök készítik az ételeket.

Az ételek mellé elmaradhatatlanok a finom italok is, ezért egyeztetés alapján italsarokkal is készülhetünk Önöknek. Ez egyedi igények alapján történik. Egyéb esetekben a poharakat nem tudjuk biztosítani.

Rendezvényekkel vagy csapatépítő tréningekkel kapcsolatban keressék munkatársainkat, akik minden kérdésben a segítségükre lesznek. Ami nagyon fontos az időpont egyeztetés legalább egy vagy két hónappal előtte történjen, mert nem tudjuk garantálni a szabad időpontokat, ha csak egy héttel vagy pár nappal előtte jelentkeznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.