Csapatépítők, osztálytalálkozók

A Poolball Hungary területe kiválóan alkalmas céges rendezvények, csapatépítők helyszínéül.

Rendezvények sikeres lebonyolítása érdekében fel tudjuk ajánlani catering szolgáltatásunkat, melyben különböző ételek elkészítését, szervírozását vállaljuk. A tányérokon, evőeszközökön és a chafingeken kívül minden más eszközt a rendelkezésükre bocsájtunk, amennyiben Önök készítik az ételeket.

Az ételek mellé elmaradhatatlanok a finom italok is, ezért egyeztetés alapján italsarokkal is készülhetünk Önöknek. Ez egyedi igények alapján történik. Egyéb esetekben a poharakat nem tudjuk biztosítani.

Amennyiben cégük vagy társaságuk nagyobb létszámmal venne részt a rendezvényen, így ebben is tudunk segíteni pavilonok, kiegészítő bútorok bérlésével még kényelmesebbé téve a rendezvényt.

Rendezvényekkel vagy csapatépítő tréningekkel kapcsolatban keressék munkatársainkat, akik minden kérdésben a segítségükre lesznek. Ami nagyon fontos az időpont egyeztetés legalább egy vagy két hónappal előtte történjen, mert nem tudjuk garantálni a szabad időpontokat, ha csak egy héttel vagy pár nappal előtte jelentkeznek.